Dilip Sardjoe de gevangenis in door Adjoema-gate

Op de persconferentie die Sheriff gaf zijn de volgende zaken aan het licht gekomen:

0) Er is daadwerkelijk door de Santhokhi’s een stuk grond gekocht van de recent geliquideerde August Adjoeba (wie was hij, op Suriname Nu krijgt u meteen antwoord)
1) Adjoeba is in Suriname begraven
2) Sheriff is mogelijk de begrafenis van Adjoeba bijgewoond, maar zelf weet Sheriff beweert dat het niet zo is
3) Het groot stuk grond is door de Santhokhi’s gekocht voor 18000 euro of dollar (kwestie van de juiste wisselkoers toepassen, niet veel verschil). Zeer goed en goedkoop ingekocht. Mogelijk van iemand in nood, die schulden had en wist dat hij niet meer lang te leven had. Allemaal info die iemand die slim is heeft.
4) Sheriff beweert dat zijn vrouw alle aankoop handelingen heeft verricht, hij weet dus van niets
5) Sheriff heeft gedreigd de eigenaar van The Times of Suriname te laten arresteren vanwege het bekladden van zijn goeie naam
6) Sheriff zal opmerkelijk genoeg geen stappen ondernemen jegens degene die de verhalen de wereld in heeft gebracht, Baas Bouta

Als u kunt tellen weet u nu meteen het volgende:

0) Dat Suriname in rep en roer is
1) Sheriff weet dat een makka boom niet te plek is waar je je achterwerk dient te krassen, dus val je niet Baas aan maar de boodschapper, Dilip Sardjoe
2) Dat hij en al z’n adviseurs precies weten dat de wet precies weet om te gaan met medeplichtigheid. Als je in gemeenschap van goederen bent getrouwd ben je mede verantwoordelijk voor lasten en lusten van de gemeenschap, dus zeker voor hetgeen je vrouw uitspookt, zeker als minister van integriteit en drugsbestrijding.
3) Men wederom denkt dat het Surinaams volk een groep debielen is die uit twee opportunisten kiest voor diegene die het leukst lacht en brult op een podium van vertier
4) Dat de vloek van Serena Holland, Santhokhi heeft geraakt omdat hij de ex-hoofdredactrice van andere Surinaamse krant, Dagblad Suriname, ooit voor het plaatsen van een bericht tegen hem, brodeloos heeft gemaakt terwijl Serena Holland hoogst zwanger was.
5) Dat Baas op dit moment 2-1 voorstaat op Sheriff
6) Dat Vene de komende periode niet goed zal slapen omdat hij in een groot dilemma zit
7) Dat pers wel durf heeft getoond maar het wel flink knijpt wanneer Sheriff begint te tieren over het bekladden van zijn goede naam en de rechtzaken die zullen volgen.

Bekijk de film van de begrafenis van August Adjoeba nu op Suriname NU:

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Personen, Politiek, Samenleving, Video

Een Reactie op “Dilip Sardjoe de gevangenis in door Adjoema-gate

  1. Kishen

    Dilip Sardjoe heeft van een amerikaanse dominee 40.000.000usa dollar gekregen om wit te wassen.Veertig miljoen us dollar moet in Guyana,Haitie en S uriname als standplaats in de product fabricage geinvesteerd worden.Daarom heeft Dlip de politiek nodig.Hij moet met Desy en Bosje slijmen om zijn doel te bereiken..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s