Surinamers laffer dan ooit, ja jij ook!

Wij van Suriname NU krijgen sinds zaterdag veel berichtjes binnen. Een van de berichten hebben wij voor u geselecteerd en is in het onderstaande te lezen (helaas geven wij de naam niet prijs, want wij zijn niet laf). Het bericht:

Bouterse vergat te vertellen dat niet alleen Santhoki laf is maar iedereen die naar z’n massa meeting was komen luisteren en vooral hen die het op afstand aanmoedigden zoals de vrienden en zogenaamde partij genoten van Santhoki. Laf, laffer en Surinamers waren het lafts!

De dapperste zonen, de helden van Suriname zijn toen, op 8 december overleden. Wat er na 8 december is gebeurd getuigd van opperste lafheid. Het gevolg is dat slechts criminelen de gok wagen en hun nek uit te steken maar dan wel onder voorwaarde van opper-criminelen, en dus de macht grijpen, overal, in de politiek, bedrijfsleven (Yokohama) en in de samenleving.

Het is wel erg dat twee moordenaars, Bouterse en Santhoki, ons mooi land in hun greep hebben. Zoals u weet zijn zij niet de enigen. Het parlement zit vol met wakka-mangs, die graag een potje knokken met elkaar. En het is triest dat het Surinaams volk laf toekijkt en zich bij Ocer laat entertainen door een moordenaar die zelf toegeeft dat hij “gaat schieten”. Nu deze moordenaar weer een filmpje van een andere moordenaar laat zien is ook weer duidelijk geworden dat wij, laf als wij zijn, niet de moed hebben om de trekken over te halen en werkelijk schoonschip te maken, CLEANSWEEP.

Ik kan u vertellen dat wat er in Suriname gebeurd nooit in India of Pakistan zou gebeuren. Zij laten niet hun moeder, en zus verkrachten en verpanden hun trots niet.

Wanneer staat er een waardige Surinamer op die het recht in eigen handen neemt? Wanneer gaat operatie Clean Sweep werkelijk van start? Wanneer wordt er een werkelijk een held geboren in Suriname die alle corruptie van de straten van Suriname haalt?

Er zijn nu meer gangsters in Suriname dan in de Bijlmer Bajes. Suriname is binnenkort een groot openlucht gevangenis, een gangsteroord. En wat wij doen is lachen als een wintje die kiespijn heeft!

Tenminste durft de pers nu eindelijk nieuws te brengen zoals het hoort, want ze doen het in hun broek om maar iets van waarheid naar buiten te brengen. Een paar lafaards minder.

De volgende speech van Vene moet beginnen met “LAFFE LANDGENOTEN…..” of niet? 

Een land waar bejaarden aan de macht zijn, kan nooit helden voortbrengen, alleen behoudende lafaards, survivors, en egoisten, want op 8 december zijn helaas de laatste helden overleden.

1 reactie

Opgeslagen onder Personen, Politiek, Samenleving, Video

Een Reactie op “Surinamers laffer dan ooit, ja jij ook!

  1. Bert Eersteling

    De constatering of stelling dat Surinamers in general laf zijn en wel uitgaande van deze specifieke actualiteit klopt voor wat mij betreft niet.Waar het omgaat is dat er zich een tendens zich voordoet in onze samenleving dat de onderwereld ook via de politiek een genadeloze strijd voert.De gemeenschap wordt via de pers zeer negatief beinvloed,wardoor er zelf een situatie is ontstaan waarbij de dief gezien wordt als de politie en de politie als dief.Dit succes van de onderwereld is professioneel opgezet.Praten over macro-economische successen die een basis vormt voor groeiende per capita inkomen,is sterk teruggedrongen door overlevingshandling van de echte maffia.Surinamers zijn niet laf,doch zitten met dank aan ook de pers in de greep van de harde Maffia.

Plaats een reactie