Get rich through your wife or try lying

Santhoki de leugenaar en Bouterse de Stra-teef, de twee mannen die Suriname domineren, de politieman en de militair. Gaat Suriname ooit werkelijk vrijheid kennen?

Santhoki is een goeie vent maar een slechte leugenaar! Dat hij niet wist waar zijn vrouw mee bezig was is een grotere grap dan die van Jurgen Raymann over zijn de zoon die “Mister” moest heten. Hopelijk bent u intelligent genoeg om te snappen dat iemand met zoveel invloed en informatie, indien hij het werkelijk niet wist, eigenlijk ongeschikt is om minister van Justitie te zijn, want de man is dan een slechte geinformeerde lummel. “No I did not have sex with Miss Lewinsky, she just sucked my lolo”, meneer Santhoki we hebben je door.

Bovendien dat de rechtzaak tegen Bouterse over zijn Bermuitspraken” (wederom zo een deftig, hol woord van Surinamers) geen hout snijden. Dit puur vanwege het feit dat Bouterse op een publieke podium, als parlementarier, en volksvertegenwoordiger mag blerren wat hij wil en waar hij maar wil. Het staat ook in de wet dat een volksvertegenwoordiger een minister mag beschuldigen. Zoals altijd is Bouterse een meester Stra-teef.

Voor NU willen wij u erop attenderen dat de corruptie en verloedering, de lafheid en verrotting van de samenleving nu weer is aangetoond door de politieagent die 4 kilo coke probeerde te smokkelen naar fortuinlijke Nederland waar hij waarschijnlijk niet verder dan een paar hoertjes zou komen op de wallen om zijn materiele behoeften te bevredigen, che potie politie agent wat een schande ben jij voor het korps en de eerlijke collega’s.

Effin, ter vermaak Jurgen in actie met zijn eigen hoodlums:

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Personen, Politiek, Samenleving, Video

Plaats een reactie